Vimmerby HC vann mot Troja/Ljungby
HockeyEttan

Drömstart när Vimmerby vann mot Troja/Ljungby

Med 4-3 (1-1, 1-1, 2-1) i första matchen på hemmaplan har Vimmerby tagit ett greppet mot Troja/Ljungby i HockeyEttan Semifinal.

Eddie Levin stod för Vimmerbys avgörande mål med bara 15 sekunder kvar av matchen.

Första perioden var jämn. Vimmerby inledde bäst och tog ledningen tidigt genom William Alftberg efter bara 32 sekunder, men Troja/Ljungby kvitterade genom Lucas Käkelä efter 11.49. Vimmerby tog ledningen på nytt genom Eddie Levin efter 1.06 i andra perioden.

Troja/Ljungby kvitterade till 2-2 genom Lukas Macklin efter 12.58 av perioden. 13.03 in i tredje perioden slog Lucas Käkelä till återigen på pass av Carl-Henrik Edwardsson och gav laget ledningen för Troja/Ljungby.

16.21 in i perioden nätade Vimmerbys Isac Andersson framspelad av Elias Lindgren och William Alftberg och kvitterade för Vimmerby.

Laget avgjorde matchen med 15 sekunder kvar att spela på nytt genom Eddie Levin.

Nästa match spelas på söndag 16.00, i Arena Hansson Konsult & Konstruktion.