Dallas Stars förlorade mot Florida Panthers
Arkivbild

Florida vann toppmötet mot Dallas

Florida besegrade Dallas borta i den tidiga seriefinalen med 4-3 (0-1, 1-2, 3-0) i NHL på onsdagen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Dallas Stars är i fortsatt serieledning, och Florida Panthers är i fortsatt serieledning.

Aleksander Barkov stod för Floridas avgörande mål 14.38 in i tredje perioden.

Segern var Floridas åttonde på de senaste nio matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Dallas startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.48 slog Joe Pavelski till assisterad av Jason Robertson och Wyatt Johnston. Dallas gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Jason Robertson och Wyatt Johnston.

Efter 12.51 av perioden kunde Sam Reinhart göra 3-1 för Florida. Florida gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-1 till ledning med 3-4 inom bara 3.29. Barkovs 3-4-mål kom med 05.22 kvar av matchen.

Floridas Aleksander Barkov stod för tre poäng, varav två mål.

Det här var Dallas 16:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Floridas 17:e uddamålsseger.