Clemensnäs HC vann mot Bodens HF
J18 Region

Boden till kvalspel efter förlust mot Clemensnäs

Boden tvingas kvala för att spela vidare i J18 Region norr fortsättning herr. Det blev klart efter förlust, 2-3 (0-1, 2-0, 0-2), på bortaplan mot Clemensnäs.

Segermålet för Clemensnäs stod Joakim Cedergren för 16.38 in i tredje perioden.

Clemensnäs tog ledningen efter fem minuters spel, genom Joakim Cedergren på pass av Oscar Fältén och Hugo Bystedt. Efter 1.07 i andra perioden slog Csanad Erdosi till, på pass av Arvid Renberg och Olle Lundqvist och kvitterade för Boden.

Axel Öhman gjorde dessutom 1-2 efter 2.39 framspelad av David Chudy och Froste Öhman.

11.22 in i tredje perioden slog Alex Albertsson-Söderlund till framspelad av Ville Sjöstedt och Gustav Oja och kvitterade för Clemensnäs.

Efter 16.38 slog Joakim Cedergren till på nytt på pass av William Törmä och avgjorde matchen.

Det här var Clemensnäs andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bodens fjärde uddamålsförlust.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Clemensnäs slutar på femte plats, och Boden på sjätte plats.