Chicago Blackhawks vann mot Arizona Coyotes
Arkivbild

Chicago segrare hemma mot Arizona Coyotes

Chicago vände och vann hemma mot Arizona Coyotes i NHL. Matchen på söndagen slutade 7-4 (0-1, 4-2, 3-1).

I en tidigare match samma dag förlorade Chicago Blackhawks på bortaplan mot Washington med 1-4.

I början av matchen var Arizona Coyotes starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Clayton Keller. Chicago tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.32 genom Connor Bedard, och gick upp till 3-2 innan Arizona Coyotes svarade.

5-3 blev det till slut för Chicago. Även i tredje perioden var det Chicago som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och matchen med 7-4.

Chicagos Seth Jones hade fyra assists, Colin Blackwell gjorde tre mål och Connor Bedard stod för två mål och ett assist. Nick Schmaltz gjorde ett mål och två assist för Arizona Coyotes.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Chicago med 15–20 och Arizona Coyotes med 17–19 i målskillnad.

Det här betyder att Chicago ligger kvar på åttonde och sista plats i tabellen, och Arizona Coyotes på sjunde plats.

Onsdag 13 mars spelar Chicago hemma mot Anaheim Ducks 01.30 och Arizona Coyotes mot Minnesota borta 01.00 i Xcel Energy Center.