Visby/Roma förlorade mot Karlskrona HK
HockeyEttan

Karlskrona kvitterade mot Visby/Roma efter bortaseger

Karlskrona utjämnade matchserien mot Visby/Roma i kvartsfinalen i hockeyettans, efter seger på bortaplan med 4-2 (0-0, 1-1, 3-1). Därmed står det nu 2-2 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Första perioden blev mållös. Karlskrona gjorde 0-1 genom Jesper Solomon Frisell efter 13.07 i andra perioden.

Med 1.59 kvar att spela av perioden kunde Nils Bolin kvittera till 1-1 för Visby/Roma. 3.00 in i tredje perioden slog Jesper Emanuelsson till framspelad av Martin Fransson och Marcus Björk och gav laget ledningen för Karlskrona.

6.17 in i perioden nätade Visby/Romas Leo Landor och kvitterade för Visby/Roma.

Efter 17.48 slog Filip Cruseman till framspelad av Jesper Solomon Frisell och Christoffer Rasch och gav Karlskrona ledningen.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 51 sekunder kvar att spela på nytt genom Jesper Solomon Frisell. 2-4-målet blev matchens sista.

Jesper Solomon Frisell gjorde två mål för Karlskrona och spelade fram till ett mål.

Nästa match spelas på onsdag 19.00, i NKT Arena.