Strömsbro förlorade mot Halmstad
Montage
HockeyEttan

Halmstad vann efter drama – kvitterade matchserien mot Strömsbro

ANNONS

Halmstad vann på bortaplan med 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 1-0) efter förlängning och utjämnade till 2-2 i matchserien mot Strömsbro i kvartsfinalen i hockeyettans. Matchen slutade 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 1-0) efter förlängning Nästa match blir nu helt avgörande.

Lukas Sjöblom slog till 3.50 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Första perioden var jämn. Strömsbro inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Tim Alverhag efter 2.01, men Halmstad kvitterade genom Albin Blomberg efter 7.41. Halmstad gjorde också 1-2 efter 4.31 i andra perioden när William Gustafsson slog till framspelad av Lukas Sjöblom. Strömsbro kvitterade till 2-2 med 29 sekunder kvar att spela genom Matej Galbavy assisterad av Adam Dahlström. I förlängningen tog det 3.50 innan Halmstad avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Lukas Sjöblom, på pass av William Gustafsson.

Halmstads Lukas Sjöblom stod för tre poäng, varav ett mål.

Lagen möts igen på onsdag 19.00, i Halmstad Arena.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL