Vegas Golden Knights vann mot Detroit Red Wings
Arkivbild

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Vegas

Matchen mellan Vegas och Detroit i T-Mobile Arena slutade 5-3 (2-1, 0-0, 3-2). Ett skönt trendbrott för Vegas. Laget hade före söndagens hemmamatch fyra förluster i rad i NHL.

Vegas Golden Knights startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Pavel Dorofeyev och Jonathan Marchessault innan Detroit Red Wings svarade och gjorde 2-1 genom Michael Rasmussen.

Andra perioden blev mållös. Vegas vann också tredje perioden 3-2 och matchen slutade 5-3.

Vegas Jonathan Marchessault gjorde tre mål och Jack Eichel hade tre assists.

Vegas har en seger och fyra förluster och 15–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Detroit har fem förluster och 8–25 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Detroit är på femte plats.