BIK Karlskoga J20 vann mot Grums IK Hockey
J20 Region

BIK Karlskoga J20 lyckades säkra segern mot Grums

Segern på hemmaplan med 4-3 (1-0, 2-2, 1-1) gör att BIK Karlskoga J20 har säkrat segern i matchserien mot Grums i playoff 2 till förkval J20 nationell västra herr. BIK Karlskoga J20 vann serien med 2-1.

Melvin Joona blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 10.25 in i tredje perioden.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen efter elva minuters spel, genom Anton Edström framspelad av Rasmus Larsson. Efter 2.18 i andra perioden nätade Theo Johansson, framspelad av Eric Granrud och Anton Jarnevi Wendegård och kvitterade för Grums.

BIK Karlskoga J20:s Anton Edström gjorde 2-1 efter 7.02 på pass av Molle Karlsson.

Anton Edström gjorde dessutom 3-1 efter 11.03.

Grums Viggo Eriksson gjorde 3-2 efter 16.26 framspelad av Eric Granrud.

6.02 in i tredje perioden slog Albin Pettersson till på pass av Eric Granrud och Theo Johansson och kvitterade för Grums.

10.25 in i perioden nätade BIK Karlskoga J20:s Melvin Joona framspelad av Nikita Ivashchenko och Linus Edström och avgjorde matchen för BIK Karlskoga J20.

Grums Eric Granrud hade tre assists. Anton Edström gjorde tre mål för BIK Karlskoga J20.