Timrå förlorade mot Färjestads BK
J18 Nationell

Straffar avgjorde för Färjestad i bortasegern mot Timrå

Timrå mötte Färjestad borta i en match i J18 Nationell norra herr som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde bortalaget vinna med 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Simon Näslund blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.

Det här innebär att Färjestad nu har sex segrar i följd i J18 Nationell norra herr.

Första perioden var jämn. Färjestad inledde bäst och tog ledningen genom Joakim Engholm efter 12.00, men Timrå kvitterade genom Hugo Engfors i slutet av perioden.

15.21 in i tredje perioden nätade Timrås Emil Szepesi framspelad av Harald Humble och Hugo Engfors och gav laget ledningen för Timrå.

16.09 in i perioden slog Lukas Andersson till framspelad av Teodor Friberg och Axel Jansson och kvitterade för Färjestad.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Timrås sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Färjestads andra uddamålsseger.

Det här betyder att Timrå ligger kvar på tionde och sista plats i tabellen, och Färjestad på fjärde plats.

Timrå tar sig an Örebro Hockey J18 i nästa match hemma söndag 10 mars 11.00. Färjestad möter samma dag 12.15 Brynäs borta.