Los Angeles Kings vann mot Ottawa Senators
Arkivbild

Los Angeles avgjorde i förlängningen mot Ottawa

Det blev en riktigt tajt match när Los Angeles tog emot Ottawa i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-1, 1-1, 2-1, 1-0). Kevin Fiala blev matchhjälte för Los Angeles med sitt mål i förlängningen.

Ottawa Senators tog ledningen efter sju minuters spel, genom Dominik Kubalik på pass av Jake Sanderson och Tim Stutzle. Efter 13.21 i andra perioden nätade Quinton Byfield, på pass av Blake Lizotte och Vladislav Gavrikov och kvitterade för Los Angeles Kings.

Ottawas Brady Tkachuk gjorde 1-2 efter 13.39 framspelad av Shane Pinto.

10.23 in i tredje perioden nätade Los Angeles Pierre-Luc Dubois på pass av Anze Kopitar och Matt Roy och kvitterade för Los Angeles.

Efter 11.46 nätade Jacob Moverare och gav Los Angeles ledningen.

15.37 in i perioden slog Drake Batherson till på pass av Artem Zub och kvitterade för Ottawa.

I förlängningen tog det 2.00 innan Los Angeles avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Kevin Fiala, på pass av Matt Roy.

Det här var Los Angeles elfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ottawas elfte uddamålsförlust.

För Los Angeles gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Ottawa är på åttonde och sista plats.

Söndag 10 mars spelar Los Angeles hemma mot Dallas 04.30 och Ottawa mot San Jose borta 01.00 i SAP Center at San Jose.