Anaheim Ducks vann mot Ottawa Senators
Arkivbild

Ryck i sista perioden avgjorde för Anaheim Ducks hemma mot Ottawa

En jämn match mellan hemmalaget Anaheim Ducks och gästande Ottawa avgjordes först i tredje perioden. Där var Anaheim Ducks starkare och vann matchen i NHL med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0).

Alex Killorn stod för Anaheim Ducks avgörande mål 3.20 in i sista perioden.

Ottawa Senators började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.44 slog Mark Kastelic till på pass av Artem Zub. Efter 4.52 i andra perioden slog Ryan Strome till, framspelad av Frank Vatrano och Brett Leason och kvitterade för Anaheim Ducks. 3.20 in i tredje perioden nätade Anaheim Ducks Alex Killorn på pass av Olen Zellweger och Cam Fowler och avgjorde matchen för Anaheim Ducks. Killorn fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var Anaheim Ducks 13:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ottawas tionde uddamålsförlust.

Anaheim Ducks stannar därmed på sjunde plats, och Ottawa sist, på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Anaheim Ducks är Dallas. Lagen möts lördag 9 mars 04.00 i Honda Center. Ottawa tar sig an Los Angeles borta fredag 8 mars 04.30.