Grums IK Hockey vann mot BIK Karlskoga J20
J20 Region

Grums starkast – avgjorde i förlängningen mot BIK Karlskoga J20

Det blev en riktigt tajt match när Grums tog emot BIK Karlskoga J20 i PO 2 till förkval J20 Nationell västra herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Grums var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-1, 3-0, 0-2, 1-0). Matchhjälte blev Eric Granrud, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen efter tio minuters spel, genom Melvin Joona assisterad av William Campbell. Grums gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. 3.06 in i tredje perioden nätade BIK Karlskoga J20:s Anton Edström framspelad av William Bengtsson och reducerade för BIK Karlskoga J20.

Efter 7.15 nätade Hannes Edvinsson på pass av William Bengtsson och Sebastian Sääf och kvitterade för BIK Karlskoga J20.

I förlängningen tog det 3.45 innan Grums avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Eric Granrud.

När lagen möttes senast slutade det med seger för BIK Karlskoga J20 med 4-3.

I nästa match möts lagen igen i Nobelhallen, lördag 9 mars 14.30.