Tingsryd vann mot Bäcken
Montage
J20 Region

Tingsryd lyckades bärga segern mot Bäcken

ANNONS

Segern på hemmaplan med 13-1 (6-1, 4-0, 3-0) gör att Tingsryd har säkrat segern i matchserien mot Bäcken i playoff till J20 kval Nationell södra herr. Tingsryd vann serien med 2-1.

Riktigt bra var Isak Hellerstedt, som stod för hela fyra mål för Tingsryd.

Tingsryd var starkast i första perioden. Laget vann perioden med hela 6-1.

I andra perioden var Tingsryd starkast och gick från 6-1 till 10-1 genom mål av Valdemar Vesterlund, Isak Hellerstedt, Algot Persson och Edvin Persson Norén. Det skulle komma mer från Tingsryd. Tingsryd fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-1. Målen i sista perioden gjordes av Algot Persson, som gjorde två mål, och Emil Berglund.

Isak Hellerstedt gjorde fyra mål för Tingsryd och tre målgivande passningar, Algot Blomdahl Arnoldsson hade sju assists, Valdemar Vesterlund stod för två mål och två assists och Algot Persson gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL