Nashville Predators vann mot Colorado Avalanche
Arkivbild

Hattrick av Cody Glass när Nashville slog Colorado

Cody Glass stod för ett hattrick när Nashville besegrade Colorado på hemmaplan i NHL med 5-1 (1-1, 1-0, 3-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Tommy Novak och Ryan O'Reilly, målet för Colorado gjordes av Nathan MacKinnon.

I och med detta har Nashville hela åtta raka segrar i NHL.

Första perioden var jämn. Nashville inledde bäst och tog ledningen genom Cody Glass efter 15.16, men Colorado kvitterade genom Nathan MacKinnon bara två minuter senare. Efter 14.26 i andra perioden slog Cody Glass till återigen, framspelad av Tommy Novak och gav Nashville ledningen. I tredje perioden var Nashville starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Ryan O'Reilly, Tommy Novak och Cody Glass och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 53 sekunder kvar att spela.

Nashvilles Cody Glass gjorde tre mål.

Det här betyder att Nashville är kvar på fjärde plats, och Colorado stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Nashville är Montreal. Lagen möts onsdag 6 mars 02.00 i Bridgestone Arena. Colorado tar sig an Chicago hemma tisdag 5 mars 03.00.