Ö-vik Hockey J18 vann mot Bodens HF
J18 Region

Ö-vik Hockey J18 vann med 5-4 hemma mot Boden

Det blev dramatiskt när Ö-vik Hockey J18 vann mot Boden i J18 Region norr fortsättning herr på lördagen. Laget vann med 5-4 (0-2, 1-2, 4-0) hemma i Skyttishallen. Viggo Öberg stod för Ö-vik Hockey J18:s avgörande mål 18.06 in i tredje perioden.

I början av matchen var Boden starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av David Chudy och Axel Öhman. Boden ökade ledningen till 0-3 genom Olle Lundqvist efter 2.28 i andra perioden.

Efter 8.16 av perioden kunde Nils Byström göra 1-3 för Ö-vik Hockey J18.

Efter 15.38 ökade Boden på till 1-4 genom Arvid Renberg. Ö-vik Hockey J18 vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 1-4 till 5-4 i tredje perioden. 4-4-målet kom med bara 02.10 kvar att spela. Och med 01.54 kvar kom också 5-4.

Viggo Öberg gjorde ett mål för Ö-vik Hockey J18 och spelade dessutom fram till två mål.

Det här var Ö-vik Hockey J18:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bodens tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Ö-vik Hockey J18 ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Boden på femte plats.

Söndag 3 mars möter Ö-vik Hockey J18 Piteå hemma 14.00 och Boden möter Vännäs borta 13.00.