Borås vann mot Alvesta
Montage
HockeyEttan

Borås segrade och avgjorde mot Alvesta

ANNONS

Borås har säkrat segern i matchserien mot Alvesta i Play In herr, totalt med 2-1 i matcher. Det efter seger på hemmaplan med 3-1 (0-0, 2-1, 1-0).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Andra perioden var jämn. Alvesta inledde bäst och tog ledningen genom Victor Widlund efter 2.15, men Borås kvitterade genom Anders Eriksson. Och Borås hann också ta ledningen, genom Nico Joki. Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 1.07 kvar att spela genom Albin Storm assisterad av Henrik Eriksson. Därmed hade Borås vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL