Sollefteå HK förlorade mot KB65
Hockeytvåan

KB65 vann borta mot Sollefteå

Det blev seger för KB65 på bortaplan mot Sollefteå i Alltvåan norra CD herr, med 5-2 (3-1, 0-1, 2-0).

KB65:s tränare Ted Svensson tyckte så här om matchen:

– En kväll där grabbarna står för en grymt imponerande krigarinsats! Vi spelar inte så bra som vi kan, men de sliter och blöder för klubbmärket och det tar oss till seriesegern! Är otroligt stolt över allihop, spelarna och hela staben, vilken vinnarmentalitet!

I och med detta har KB65 hela fem raka segrar i Alltvåan norra CD herr och är bara en seger ifrån att gå igenom serien utan förlust.

KB65 tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.06 genom Rasmus Andersson, och gick upp till 0-2 innan Sollefteå svarade.

I periodpausen hade KB65 ledningen med 1-3. Efter 11.50 i andra perioden nätade Kevin Dahlberg, på pass av Wiliam Strahl och reducerade åt Sollefteå. I tredje perioden gjorde KB65 2-4 efter 4.11 genom Manfred Sahlman. Och med bara 18 sekunder kvar satte Rasmus Andersson avgörande 2-5.

Sollefteå har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. KB65 har 15 poäng.

Söndag 3 mars spelar Sollefteå borta mot Brunflo 16.00 och KB65 mot Kovland borta 15.30 i FD Maskin Arena.