Karlskrona HK vann mot Vimmerby HC
Hockeyettan

Karlskrona nollade Vimmerby och vann med 2-0

Karlskrona vann på hemmaplan mot Vimmerby i allettan södra. Den målsnåla matchen med en klar seger för Karlskrona, 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Segern var Karlskronas femte på de senaste sex matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 17.51 in i andra perioden som Karlskrona tog ledningen genom Filip Cruseman assisterad av Jesper Solomon Frisell och Martin Fransson.

Laget punkterade matchen med ett 2-0-mål med 1.31 kvar att spela genom Oscar Hagman. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Resultaten i sista omgången betyder att Karlskrona slutar på femte plats i tabellen, och Vimmerby på andra plats. Karlskrona är därmed klart för kvalspel. Vimmerby är klart för slutspel. Ett fint lyft i tabellen för Karlskrona som så sent som den 16 februari låg på nionde plats.