Dallas Stars förlorade mot New York Islanders
Arkivbild

NY Islanders avgjorde i förlängningen mot Dallas

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut NY Islanders avgöra den jämna matchen borta mot Dallas i NHL. Slutresultatet blev 2-3 (0-1, 2-1, 0-0, 0-1). Bo Horvat blev matchhjälte för NY Islanders med sitt mål i förlängningen.

NY Islanders tog ledningen efter 15.59, genom Ryan Pulock framspelad av Simon Holmström och Casey Cizikas. Efter 7.11 i andra perioden slog Matt Duchene till, framspelad av Thomas Harley och Logan Stankoven och kvitterade för Dallas.

NY Islanders Kyle MacLean gjorde 1-2 efter 15.24.

Dallas Logan Stankoven gjorde 2-2 efter 18.17 på pass av Wyatt Johnston.

I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I förlängningen tog det 2.54 innan NY Islanders avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Bo Horvat, på pass av Mathew Barzal och Mike Reilly.

Det här var Dallas 15:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Islanders 16:e uddamålsseger.

NY Islanders nya tabellposition är sjätte plats, medan Dallas fortfarande leder serien, två poäng före Winnipeg.

I nästa omgång har Dallas Colorado borta i Ball Arena, onsdag 28 februari 03.30. NY Islanders spelar borta mot Detroit fredag 1 mars 01.00.