Vindelns HF förlorade mot Sunderby SK
Hockeytvåan

Sunderby vann efter förlängning mot Vindeln

Matchen i HockeyTvåan Alltvåan norra AB herr mellan hemmalaget Vindeln och gästande Sunderby var oavgjord vid full tid, 3-3. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0). Carl Jonsson Edfast spelade en avgörande roll för Sunderby när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.

– Första perioden är deras och ledning 1-0 är rättvist. Andra perioden är även deras men i sista så hittar vi energi och vår skickliga första lina gör magiska mål. Vi har chans att avgöra i full tid men Sunderbyn vinner i förlängningen. Vi gör en stark upphämtning och visar karaktär och 4 av 6 pinnar i back to back är en bra avslutning på säsongen. Stort tack till alla som följt oss och stöttad oss, Vindelns Ultras ni är fantastiska, kommenterade Vindelns tränare Jens Endfors.

Segern var Sunderbys femte på de senaste sex matcherna.

Sunderby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 3.57 slog Elias Forsberg till assisterad av Fredrik Hansson. Efter 7.27 i andra perioden gjorde Sunderby 0-2 genom Carl Sandin.

Vindeln reducerade dock till 1-2 genom Lucas Edvardsson efter 20.27 av perioden. 6.01 in i tredje perioden nätade Sunderbys Fredrik Hansson på pass av Lukas Tillberg och ökade ledningen för Sunderby.

10.40 in i perioden slog Lucas Edvardsson till återigen framspelad av Simon Rodling och Alexander Westerbergh och reducerade för Vindeln.

Efter 14.43 slog Alexander Westerbergh till framspelad av Oskar Edmundsson och Simon Rodling och kvitterade för Vindeln.

I förlängningen tog det 2.26 innan Sunderby avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Carl Jonsson Edfast, framspelad av Olli Vittaniemi och Niclas Olersbacken.

Alexander Westerbergh gjorde ett mål för Vindeln och två målgivande passningar.

Det här var Sunderbys tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Vindeln slutar på tredje plats, och Sunderby på fjärde plats.