Tibro IK vann mot Uddevalla HC
Hockeytrean

Tibro IK klar seriesegrare efter seger

Seger, 10-3 (2-0, 6-1, 2-2), hemma mot Uddevalla, gör att Tibro IK är seriesegrare i Hockeytrean södra A fortsättningsserie. Uddevalla slutar på sjätte plats i tabellen.

I början av matchen var Tibro IK starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Alexander Yacob och Valter Johansson. Och det var bara början. Tibro IK var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-1 och ställningen efter två perioder var 8-1.

Tredje perioden slutade 2-2 och Tibro IK vann matchen med 10-3.

Tibro IK:s Erik Dahné hade fem assists, Valter Johansson gjorde tre mål och spelade dessutom fram till två mål, Alexander Yacob stod för tre mål och två assists, Carl Gustavsson gjorde ett mål och tre målgivande passningar och William Kjellberg hade tre assists.