SSK J20 vann mot Malmö
J20 Nationell

Hattrick av Filip Hesselvall när SSK J20 slog Malmö

Filip Hesselvall stod för ett hattrick när SSK J20 besegrade Malmö på hemmaplan i J20 Nationell forts herr med 5-3 (2-0, 3-0, 0-3).

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Sebastian Redlich och Erik Söderman, målen för Malmö gjordes av Ludwig Andersson, Oskar Kind Bakkevig och Filip Sitar.

SSK J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Sebastian Redlich och Filip Hesselvall. SSK J20 stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0. Ludwig Andersson, Filip Sitar och Oskar Kind Bakkevig reducerade förvisso, men närmare än 5-3 kom inte Malmö. SSK J20 tog därmed en säker seger.

Malmös Ludwig Andersson stod för tre poäng, varav ett mål. Filip Hesselvall gjorde tre mål för SSK J20.

SSK J20:s nya tabellposition är femte plats, medan Malmö är på elfte och sista plats.

Söndag 25 februari 12.00 spelar SSK J20 hemma mot Oskarshamn. Malmö möter Mora hemma i Malmö Isstadion lördag 2 mars 12.30.