Örebro Hockey J18 vann mot Leksands IF
J18 Nationell

Storseger för Örebro Hockey J18 hemma mot Leksand

Örebro Hockey J18 hade en riktig målfest när man besegrade Leksand hemma i Behrn Arena i J18 Nationell norra herr. Örebro Hockey J18 vann med hela 9-3 (2-0, 3-1, 4-2). Senast lagen möttes vann Leksand med 4-2.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Örebro Hockey J18.

I början av matchen var Örebro Hockey J18 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Felix Färhammar och Elton Hermansson. Även i andra perioden var det Örebro Hockey J18 som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 5-1.

Örebro Hockey J18 startade också tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 6-1-ledning. Men Leksand svarade och gjorde 6-2.

Därefter var det dock Örebro Hockey J18 som avgjorde. Laget gjorde tre mål på en minut till 9-2. Leksand hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 9-3.

Eric Nilson gjorde två mål för Örebro Hockey J18 och spelade dessutom fram till två mål och Filip Thorling stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Örebro Hockey J18 är kvar på femte plats, och Leksand stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Örebro Hockey J18 Skellefteå hemma i Behrn Arena, lördag 24 februari 12.00. Leksand spelar borta mot Mora onsdag 21 februari 19.00.