Vegas Golden Knights förlorade mot Carolina Hurricanes
Arkivbild

Stark seger för Carolina mot Vegas

Två topplag möttes i NHL på söndagen. Och det slutade med seger för Carolina, som besegrade Vegas borta med 3-1 (0-1, 1-0, 2-0) i den tidiga seriefinalen.

Det här innebär dock inga förändringar i tabellen. Vegas ligger kvar på andra plats i tabellen, och Carolina på andra plats.

Segern var Carolinas fjärde på de senaste fem matcherna.

Vegas tog ledningen efter tio minuters spel, genom Jonathan Marchessault assisterad av Nicolas Roy och Ivan Barbashev. Efter 1.21 i andra perioden slog Andrei Svechnikov till, på pass av Jaccob Slavin och Brett Pesce och kvitterade för Carolina.

Seth Jarvis gjorde dessutom 1-2 efter 20.19.

6.17 in i tredje perioden slog Stefan Noesen till på pass av Jesperi Kotkaniemi och Martin Necas och ökade ledningen för Carolina. Noesen fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Måndag 19 februari 22.00 spelar Vegas borta mot San Jose. Carolina möter Chicago hemma i PNC Arena tisdag 20 februari 01.00.