Piteå HC förlorade mot Ö-vik Hockey J18
J18 Region

Ö-vik Hockey J18 avgjorde i förlängningen mot Piteå

Matchen i J18 Region norr fortsättning herr mellan hemmalaget Piteå och gästande Ö-vik Hockey J18 var oavgjord vid full tid, 4-4. Först i förlängningen kom avgörandet, där Ö-vik Hockey J18 spikade segerresultatet, 5-4 (0-0, 1-2, 3-2, 1-0). Johannes Andersson blev matchhjälte för Ö-vik Hockey J18 med sitt mål blott 21 sekunder in i förlängningen.

Den första perioden slutade 0–0. Piteå gjorde 1-0 genom Albin Falk efter 6.51 i andra perioden.

Efter 9.09 av perioden kunde Ludwig Axberg kvittera till 1-1 för Ö-vik Hockey J18.

Efter 16.30 gjorde Piteå 2-1 genom Tim Wiström. Ö-vik Hockey J18 var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 4-4.

Ludwig Axberg gjorde ett mål för Ö-vik Hockey J18 och tre assist och Johannes Andersson stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här var Piteås fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ö-vik Hockey J18:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att Ö-vik Hockey J18 ligger på tredje plats i tabellen, och Piteå är på åttonde och sista plats.

Piteå tar sig an Vännäs i nästa match borta fredag 23 februari 19.30. Ö-vik Hockey J18 möter Vännäs hemma onsdag 21 februari 19.30.