Kungsbacka HC vann mot Falkenbergs HK
Hockeytrean

Målfest när Kungsbacka krossade Falkenberg i Kungsbacka Ishall

Kungsbacka hade inga problem med Falkenberg i Hockeytrean södra B fortsättningsserie, och vann hemma med utklassningssiffrorna 16-1 (3-0, 9-1, 4-0).

Segern var Kungsbackas sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Kungsbacka spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Joakim Krantz, William Hellring och Simon Ramsby. Och det var bara början. Kungsbacka tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.17 genom Albin Friske, och gick upp till 6-0 innan Falkenberg svarade.

Till slut blev det 12-1 till Kungsbacka. Kungsbacka fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 16-1. Målen i sista perioden gjordes av Martin Änghede, Simon Ramsby, Robin Johannesson och Mathias Carmén Wiklund.

Kungsbackas Robin Johannesson stod för två mål och fyra assists, Jonis Jacobsson gjorde ett mål och fem målgivande passningar, Viktor Sandén gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål, William Hellring gjorde tre mål och spelade dessutom fram till två mål, Simon Ramsby gjorde två mål och två målgivande passningar, Daniel Stenblock hade fyra assists, Mathias Carmén Wiklund gjorde ett mål och tre målgivande passningar, Albin Friske gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Joakim Krantz gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Med en omgång kvar är Kungsbacka på andra plats i tabellen, medan Falkenberg är på sjätte plats.

Kungsbacka möter Hisingen i nästa match borta söndag 25 februari 17.00. Falkenberg möter samma dag Varberg hemma.