Lions förlorade mot Motala
Hockeytrean

Jesper Nilsson fixade segern för Motala i matchen mot Lions

Det blev ett hattrick för Motalas Jesper Nilsson i matchen mot Lions i HockeyTrean Alltrean södra B. Motala vann på bortaplan med 5-1 (2-0, 2-0, 1-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Oscar Eckerberg och Hampus Karlsson Berglund, målet för Lions gjordes av Jesper Nilsson.

I och med detta har Motala fyra raka segrar i HockeyTrean Alltrean södra B.

Motala startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Oscar Eckerberg och Jesper Nilsson. Motala gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Jesper Nilsson och Hampus Karlsson Berglund. Lions reducerade dock till 1-4 genom Jesper Nilsson tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen av matchen.

Motala kunde dock avgöra till 1-5 med 15 sekunder kvar av matchen genom Jesper Nilsson.

Jesper Nilsson gjorde tre mål för Motala.

Lions har en vinst och fyra förluster och 14–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Med en omgång kvar är Lions sist i serien, och Motala är på andra plats.

I nästa match möter Lions Skara IK borta och Motala möter Vita Hästen hemma. Båda matcherna spelas söndag 25 februari 16.00.