Sollentuna HC förlorade mot Tyresö Hanviken Hockey
J20 Region

Tyresö Hanviken Hockey klar seriesegrare efter seger

Seger, 6-1 (1-1, 3-0, 2-0), borta mot Sollentuna, gör att Tyresö Hanviken Hockey är seriesegrare i J20 Region öst fortsättning herr. Sollentuna slutar på sjunde plats i tabellen.

Segern var Tyresö Hanviken Hockeys sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Sollentuna inledde bäst och tog ledningen genom Linus Fjällby efter 8.45, men Tyresö Hanviken Hockey kvitterade genom Felix Eriksson efter 15.17. Tyresö Hanviken Hockey spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom mål av Lucas Bengstelius, Lukas Saving och Måns Pettersson. Tyresö Hanviken Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Victor Englund och Johan Karlsson.

Tyresö Hanviken Hockeys Victor Englund stod för fyra poäng, varav ett mål och Liam Fors hade tre assists.