Malmö förlorade mot AIK

Segerraden förlängd för AIK – besegrade Malmö

1-2 (0-2, 1-0, 0-0) blev resultatet när Malmö och AIK möttes i Rosengårds Ishall på lördagen. I och med detta har AIK fyra raka segrar i J20 Nationell forts herr.

Därmed har AIK sju raka segrar på bortaplan.

AIK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Emil Samuelsson och Filip Dahlkvist. Efter 8.00 i andra perioden nätade Daniel Badinka, på pass av Max Vilén och Adam Sikl och reducerade åt Malmö. Tredje perioden blev mållös, och AIK höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Malmös tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även AIK:s fjärde uddamålsseger.

Resultatet innebär att Malmö ligger kvar på tionde plats och AIK på andra plats i tabellen.

I nästa omgång har Malmö SSK J20 borta i Scaniarinken, torsdag 22 februari 19.00. AIK spelar borta mot Oskarshamn söndag 18 februari 12.00.