Valbo J20 vann mot Hudiksvalls HC

Seger för Valbo J20 efter vändning mot Hudiksvall

Bortalaget Hudiksvall hade ledningen efter första perioden i matchen mot Valbo J20, men efter första pausen fick Valbo J20 rejäl utdelning. Laget gjorde fyra raka mål, och Hudiksvall orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 8-3 (1-3, 4-0, 3-0) i matchen i J20 Region väst herr.

I första perioden var det Hudiksvall som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Valbo J20 hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Valbo J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-3. Målen i sista perioden gjordes av Ville Jonsson, Petter Lindblom och Elis Vahlund.

Valbo J20:s Alex Sahlberg hade fyra assists, Robin Lundh stod för ett mål och två assists och Filip Hultgren gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Valbo J20 har tre segrar och två förluster och 24–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hudiksvall har en vinst och fyra förluster och 5–25 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Valbo J20 på tredje plats i tabellen, och Hudiksvall är på sjunde plats.

I nästa match, lördag 24 februari, har Valbo J20 BIK Karlskoga J20 borta i Nobelhallen 12.00, medan Hudiksvall spelar hemma mot Malung 16.40.