Strömsbro IF vann mot Orsa IK

Målfest när Strömsbro krossade Orsa i Testebo Arena

Strömsbro hade inga problem med Orsa i J20 Region väst herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (2-0, 1-1, 4-0).

– Avslagen match där vi kan spela betydligt bättre men vi gjorde vad vi skulle och vann komfortabelt, kommenterade Strömsbros tränare Rasmus Martinsson.

I början av matchen var Strömsbro starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Angelo Lundvik och Filip Dahlöf. Efter 1.49 i andra perioden ökade Strömsbro på till 3-0, på nytt genom Angelo Lundvik.

Orsa reducerade dock till 3-1 genom Emil Talala tidigt i perioden av perioden. Strömsbro fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Filip Söderlund, Remi Morris, Emil Höglund-Cederloo och Filip Jaxgård.

Angelo Lundvik gjorde två mål för Strömsbro och spelade dessutom fram till ett mål.

Med en omgång kvar är Strömsbro på sjätte plats i tabellen, medan Orsa är på åttonde plats.

Lördag 24 februari spelar Strömsbro hemma mot Grums 12.00 och Orsa mot Borlänge hemma 13.15 i Liljedal Arena.