IF Mölndal Hockey förlorade mot Bäcken
Montage
Matchrapport

Målfest för Bäcken borta mot Mölndal

ANNONS

Det blev en riktig storseger för Bäcken mot Mölndal borta i J20 Region syd vår herr. Matchen slutade 3-16 (2-0, 0-9, 1-7).

Segern var Bäckens nionde på de senaste tio matcherna.

Mölndal startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Victor Sundmark- Hedlund och Carl Glänfält. Bäcken förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med hela 0-9 och ställningen efter två perioder var 2-9.

Bäcken var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 1-7 och matchen med 16-3.

Bäckens Lias Hedin hade sju assists, Hugo Kalinagil stod för fem poäng, varav tre mål, Dennis Carlsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål, Anton Kjellberg gjorde tre mål och ett assist, Walter Göransson gjorde ett mål och tre assist, Jacob Carlén gjorde ett mål och spelade fram till tre mål, Olle Widlund gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Max Holmström gjorde ett mål och två assist.

Serien är nu färdigspelad. Mölndal slutar på sjätte plats, och Bäcken på första plats.

Den här artikeln handlar om: