LN 91 vann mot Norsjö HC

LN 91 klar seriesegrare efter seger

Seger, 9-2 (5-0, 2-2, 2-0), hemma mot Norsjö, gör att LN 91 är seriesegrare i HockeyTvåan norra B fortsättning herr. Norsjö ligger på andra plats i tabellen.

– Kaffe kaka 10 raka! Återigen en bra laginsats där alla gör jobbet och bidrar. En komfortabel seger, kommenterade LN 91:s tränare Anders Hansson.

LN 91 tog sin sjunde seger i rad i serien, medan Norsjös efter tre raka segrar nu förlorade.

LN 91 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom två mål av Oliver Estholm, ett mål av Felix Mauritzon, ett mål av Johan Nyman och ett mål av Hugo Alfredsson. Det var bara början för LN 91. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 7-2.

LN 91 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-2. Målen i sista perioden gjordes av John Kinnunen och Erik Weiborn.

LN 91:s Felix Mauritzon stod för två mål och ett assist, Erik Weiborn gjorde ett mål och två målgivande passningar och Oliver Estholm gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

LN 91 tar sig an Vilhelmina i nästa match borta lördag 2 mars 14.00. Norsjö möter Vilhelmina hemma fredag 23 februari 20.00.