Motala vann mot Rönnäng
Hockeytrean

Motala kvalklart efter seger mot Rönnäng

Efter en bra säsong i HockeyTrean Alltrean södra B är Motala nu klart för kval till Hockeytvåan. Det efter seger, 8-1 (1-0, 2-0, 5-1), på hemmaplan mot Rönnäng.

Segern var Motalas femte på de senaste sex matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Motala tog ledningen efter sju minuters spel, genom Marcus Schelin framspelad av Jakob Mattsson och Jakob Malmsten. I andra perioden var Motala starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Albin Albrektsson och Marcus Schelin. Det var bara början för Motala. Motala vann också tredje perioden 5-1 och matchen med hela 8-1.

Marcus Schelin gjorde tre mål för Motala och spelade dessutom fram till ett mål.

Med två omgångar kvar är Motala på tredje plats i tabellen, och Rönnäng är på fjärde plats.

Söndag 18 februari spelar Motala borta mot Lions 16.30 och Rönnäng mot Munkedal hemma 17.00 i Tjörns Ishall.