Hallsberg Hockey vann mot Hallstahammars HK

Hallsberg Hockey klart för Alltvåan efter seger mot Hallstahammar

Efter seger, 5-1 (1-1, 2-0, 2-0), på hemmaplan mot Hallstahammar står det klart att Hallsberg Hockey efter en bra säsong i hockeytvåan västra B herr är klart för Alltvåan.

– Matchen var bra från vår sida. Vi vann rättvist. Kul att få spela vidare, kommenterade Hallsberg Hockeys tränare Gunnar Lejdborg.

Segern var Hallsberg Hockeys sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Hallsberg Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Oskar Holmstedt efter 4.25, men Hallstahammar kvitterade genom Alexander Larsson efter 10.57. I andra perioden var Hallsberg Hockey starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Oskar Holmstedt och Daniel Lindberg. Hallsberg Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Oskar Holmstedt och Martin Modigs.

Hallsberg Hockeys Daniel Lindberg stod för ett mål och fyra assists och Oskar Holmstedt gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Resultaten i sista omgången betyder att Hallsberg Hockey slutar på fjärde plats i tabellen, och Hallstahammar på sjunde plats.