Norsjö HC vann mot Lycksele SK

Norsjö vann mot Lycksele efter Fredrik Lidéns två mål

Det blev Norsjö som gick segrande ur mötet med Lycksele i HockeyTvåan norra B fortsättning herr på hemmaplan, med 5-2 (4-1, 1-0, 0-1).

Lyckseles ledare Gunnar Jonsson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en dålig första period och Norsjö får ett övertag som vi inte lyckas hämta igen. Andra och tredje är bättre men vi klara inte av att ta igen vår start av matchen.

Norsjö hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.25 genom Olle Lundström, och gick upp till 3-0 innan Lycksele svarade.

I periodpausen hade Norsjö ledningen med 4-1. Efter 11.39 i andra perioden nätade Samuel Ramstedt, framspelad av Jacob Eriksson och Tim Hedlund och gjorde 5-1. 3.21 in i tredje perioden slog Victor Landin till på pass av Otto Lindner och Anton Andersson och reducerade för Lycksele. Men mer än så orkade Lycksele inte med.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Lycksele är på tredje plats.

Lördag 17 februari 14.00 spelar Norsjö borta mot LN 91. Lycksele möter Vilhelmina borta i Sagahallen fredag 16 februari 20.00.