Nynäshamns IF HC vann mot Vallentuna-Ormsta

Segersviten fortsätter för Nynäshamn efter vinst mot Vallentuna-Ormsta

På tisdagen kom fjärde raka segern i Hockeytrean östra fortsättningsserie för Nynäshamn. Det blev 4-1 (1-0, 0-0, 3-1) hemma mot Vallentuna-Ormsta. Det innebär att Vallentuna-Ormsta åkte på tionde raka förlusten.

Nynäshamn tog ledningen efter 7.39, genom Oliver Arnberg på pass av Oskar Amnér och Niklas Gillenfalk. Efter 20.30 i andra perioden nätade Emil Bruselius, på pass av Oliver Arnberg och gjorde 2-0. Nynäshamn ökade ledningen till 3-0, på nytt genom Oliver Arnberg efter 3.32 i tredje perioden.

Vallentuna-Ormsta reducerade dock till 3-1 genom Bob Stjärnvind efter 9.41 av matchen.

Nynäshamn kunde dock avgöra till 4-1 med 6.7 kvar av matchen genom Jesper Lind.

Nynäshamns Oliver Arnberg stod för två mål och ett assist och Oskar Amnér hade tre assists.

Med en omgång kvar är Nynäshamn på tredje plats i tabellen, medan Vallentuna-Ormsta är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Nynäshamn är Solna. Vallentuna-Ormsta tar sig an Norrtälje borta. Båda matcherna spelas fredag 16 februari 19.30.