Nor förlorade mot Filipstads IF

Ombytta roller när Filipstad besegrade Nor

På tisdagen möttes Nor och gästande Filipstad i Norvalla Ishall i HockeyTrean Värmland. Senast lagen möttes tog Nor en enkel seger med 9-4, men den här gången var det Filipstad som vann. Slutresultatet blev 6-5 (2-3, 3-1, 1-1).

– Efter en medioker första period spelade vi upp oss i andra och tredje och lyckades till slut vinna, tyckte Filipstads tränare Thomas Zander, efter matchen.

I första perioden var det Nor som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var det i stället Filipstad som hade greppet. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 4-5.

Efter 14.27 i tredje perioden gjorde Filipstad 4-6 genom Albin Frisk och kom allt närmare segern.

Tommie Ardon reducerade dock för Nor med bara en minut kvar att spela och gav matchen liv igen.

Tommie Ardon gjorde två mål för Nor och tre målgivande passningar och Rasmus Persson stod för två mål och ett assist. Albin Frisk gjorde ett mål och två assist för Filipstad.

Det här var Nors andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Filipstads andra uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången betyder att Nor slutar på sjätte plats i tabellen, och Filipstad på femte plats.