Hammarby J20 förlorade mot GötaTraneberg IK

Victor Elias fixade segern för Göta Traneberg i matchen mot Hammarby J20

Det blev ett hattrick för Göta Tranebergs Victor Elias i matchen mot Hammarby J20 i J20 Region öst fortsättning herr. Göta Traneberg vann på bortaplan med 6-2 (2-1, 2-1, 2-0). Övriga mål för bortalaget gjordes av William Hedman, Oliver Svärd Sörman och Oscar Öhrn, målen för Hammarby J20 gjordes av Lukas Johansson och Oliver Strand.

Göta Traneberg tog ledningen efter tolv minuters spel, genom William Hedman på pass av Oskar Karlsson och William Olovsson.

Hammarby J20 kvitterade till 1-1 efter 12.46, när Oliver Strand slog till framspelad av Hugo Källander Ros och Philip Pihl.

Göta Traneberg tog ledningen på nytt alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Victor Elias assisterad av William Hedman och Rasmus Höök.

Efter 11.11 i andra perioden gjorde Göta Traneberg 1-3, på nytt genom Victor Elias och kom allt närmare segern.

Hammarby J20 reducerade dock till 2-3 genom Lukas Johansson efter 12.19 av perioden.

Göta Traneberg utökade ledningen på nytt genom Oliver Svärd Sörman efter 15.33. Göta Traneberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Öhrn och Victor Elias.

Victor Elias gjorde tre mål för Göta Traneberg och ett assist, William Hedman stod för tre poäng, varav ett mål och Oskar Karlsson hade tre assists.

Med en omgång kvar är Hammarby J20 sist i serien, medan Göta Traneberg är på nionde plats.

Hammarby J20 möter Flemingsberg J20 i nästa match borta lördag 17 februari 16.00. Göta Traneberg möter samma dag Huddinge hemma.