Huddinge IK förlorade mot Sollentuna HC

Ombytta roller när Sollentuna besegrade Huddinge

På måndagen möttes Huddinge och gästande Sollentuna i Björkängshallen i J20 Region öst fortsättning herr. Senast lagen möttes tog Huddinge en enkel seger med 6-1, men den här gången var det Sollentuna som vann. Slutresultatet blev 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Sollentuna tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Ture Edvardsson assisterad av Leo Hällvik. Efter 6.54 i andra perioden nätade Alexander Licznerski Carlnäs, på pass av Leo Hällvik och Simon Carlsson och gjorde 0-2. 15.30 in i tredje perioden slog Filip Hedlund till framspelad av Charlie Kronnäs och William Lennström och reducerade för Huddinge. Fler mål än så blev det inte för Huddinge.

Huddinge har tre vinster och två förluster och 21–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sollentuna har två vinster och tre förluster och 9–12 i målskillnad. Det här var Huddinges fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Med en omgång kvar är Huddinge på femte plats i tabellen, och Sollentuna är på sjunde plats.

Huddinge möter Göta Traneberg i nästa match borta lördag 17 februari 16.00. Sollentuna möter samma dag Tyresö Hanviken Hockey hemma.