Strömsbro IF vann mot Malungs IF

Strömsbro vann trots uppryckning av Malung

Matchen mellan Strömsbro och Malung i J20 Region väst herr slutade 5-4 (4-1, 0-0, 1-3). Hemmalaget Strömsbro gjorde en riktigt stark första period och ledde med 4-1 och lyckades hålla undan till seger, trots att Malung lyfte sig.

Strömsbros tränare Rasmus Martinsson om matchen:

– Ska vara glada över att vi vinner! Malung gör en bättre match sett över 60 minuter.

Strömsbro var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-1.

Andra perioden blev mållös. Efter 8.38 av matchen kunde Viggo Pennerborn och Alexander Ljung göra både 4-2 och 4-3 för Malung.

Strömsbro gjorde 5-3 genom Tom Wikman efter 10.14 i tredje perioden.

Kristoffer Lundh reducerade dock för Malung med bara två minuter kvar att spela och skapade spänning.

Strömsbros Remi Morris stod för två mål och två assists, Adam Bendrik hade tre assists och Fabian Fahlstedt gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. Ville Johansson hade tre assists för Malung.

Det här var Strömsbros tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Malungs sjätte uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Strömsbro på sjätte plats i tabellen, och Malung är på femte plats.

I nästa match, lördag 17 februari, har Strömsbro Orsa hemma i Testebo Arena 12.25, medan Malung spelar hemma mot Grums 16.00.