Sollentuna HC förlorade mot Hammarby J20

Förlängningsseger för Hammarby J20 mot Sollentuna

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Hammarby J20 avgöra den jämna matchen borta mot Sollentuna i J20 Region öst fortsättning herr. Slutresultatet blev 2-3 (2-0, 0-1, 0-1, 0-1). Matchhjälte blev Gabriel Nyström, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

I början av matchen var Sollentuna starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Arthur Delvaille och Mio Kleffner. Efter 6.53 i andra perioden nätade Carl Brandström, framspelad av Eric Coucher och Ludwig Andersson och reducerade åt Hammarby J20. 2.31 in i tredje perioden nätade Hammarby J20:s Hugo Källander Ros på pass av Alex Wahtramäe och Folke Allard och kvitterade för Hammarby J20. I förlängningen tog det 3.12 innan Hammarby J20 också avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Gabriel Nyström.

Det här var Hammarby J20:s andra uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Sollentuna på sjunde plats i tabellen, medan Hammarby J20 är på nionde plats.

Måndag 12 februari möter Sollentuna Huddinge borta 19.40 och Hammarby J20 möter Göta Traneberg hemma 19.30.