Anaheim Ducks förlorade mot Edmonton Oilers
Arkivbild

Edmonton vann – efter Evander Kanes hattrick

Evander Kane stod för tre mål när Edmonton vann mot Anaheim Ducks på bortaplan i NHL. Till slut blev det 5-3 (0-1, 2-1, 3-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Leon Draisaitl och Zach Hyman, målen för Anaheim Ducks gjordes av Ryan Strome 2 och Cam Fowler.

Anaheim Ducks tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Cam Fowler framspelad av Frank Vatrano och Adam Henrique. Efter 9.11 i andra perioden slog Evander Kane till, på pass av Corey Perry och kvitterade för Edmonton.

Anaheim Ducks Ryan Strome gjorde 2-1 efter 9.25 framspelad av Leo Carlsson och Adam Henrique.

Edmontons Evander Kane gjorde 2-2 efter 12.51 framspelad av Leon Draisaitl.

Anaheim Ducks gjorde 3-2, på nytt genom Ryan Strome efter 3.17 i tredje perioden.

Edmonton gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-5. Det sista målet kom med 01.10 kvar av matchen.

Evander Kane gjorde tre mål för Edmonton.

Anaheim Ducks stannar därmed på sjunde plats, och Edmonton på tredje plats, i tabellen.

Onsdag 14 februari 01.00 spelar Anaheim Ducks borta mot Montreal. Edmonton möter Los Angeles borta i Crypto.com Arena söndag 11 februari 04.00.