IFK Ore vann mot Älvdalens HK

Fyra mål av William Wikstrand när Ore slog Älvdalen

William Wikstrand stod för ett målkalas när Ore besegrade Älvdalen i hockeytrean Dalarna med 7-5 (1-2, 2-0, 4-3). Hela fyra mål gjorde William Wikstrand, synnerligen viktigt för Ores trepoängare.

Första perioden var jämn. Ore inledde bäst och tog ledningen genom William Wikstrand efter bara 23 sekunder, men Älvdalen kvitterade genom Emil Olsson. Och Älvdalen hann också ta ledningen, genom Sonny Karlsson. I andra perioden var det i stället Ore som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-0 och ställningen efter två perioder var 3-2.

Ore var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-3 och matchen med 7-5.

William Wikstrand gjorde fyra mål för Ore och ett målgivande pass, Viktor Erkapers hade fyra assists, Elias Wikstrand stod för ett mål och två assists och Rasmus Orenäs gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Ore har en seger och fyra förluster och 13–31 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Älvdalen har två vinster och tre förluster och 33–32 i målskillnad.

Det här betyder att Ore slutar på åttonde plats, och Älvdalen på sjunde plats.