Flemingsberg J20 förlorade mot Huddinge IK

Uddamålsseger för Huddinge som besegrade Flemingsberg J20

Det blev dramatiskt när bortalaget Huddinge vann matchen mot Flemingsberg J20 i Visättra Ishall på måndagen. Segermålet för Huddinge stod Hugo Nüth för 17.53 in i tredje perioden. Matchen i i J20 Region öst fortsättning herr slutade 3-2 (0-0, 1-2, 2-0).

Segern var Huddinges sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Den första perioden slutade mållös. Flemingsberg J20 startade andra perioden vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Benjamin Ahlsten och Liam Lundh innan Huddinge svarade och gjorde 2-1 genom Axel Diberius. 1.02 in i tredje perioden slog Oscar Frank till på pass av William Lennström och Axel Klingvall och kvitterade för Huddinge.

Efter 17.53 nätade Hugo Nüth framspelad av Linus Gustafsson och Filip Hedlund och avgjorde matchen. Därmed hade Huddinge vänt matchen.

Det här var Flemingsberg J20:s fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Huddinges tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Flemingsberg J20 på åttonde plats i tabellen, medan Huddinge är på femte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 10 februari. Då möter Flemingsberg J20 Göta Traneberg i Visättra Ishall 15.40. Huddinge tar sig an Vallentuna borta 17.40.