Hammarby J20 förlorade mot Wings HC Arlanda

Två snabba mål gav Wings Arlanda tre poäng mot Hammarby J20

Matchen mellan hemmalaget Hammarby J20 och gästande Wings Arlanda var jämn ända till den tredje perioden. Där gjorde Wings Arlanda två snabba mål – genom Victor Langemar Persson till 3-6 och 21 sekunder senare Rasmus Larsson till 3-7 och vann matchen i J20 Region öst fortsättning herr med 7-4 (2-0, 1-3, 4-1).

Wings Arlanda startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Elias Lindström och Filip Wennman. Hammarby J20 förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Wings Arlanda hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 7-4.

Rasmus Larsson gjorde två mål för Wings Arlanda och ett assist, Olle Dahlman stod för tre poäng, varav ett mål, Oliver Christensen hade tre assists och Kevin Nilsson-Ström gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Hammarby J20 har en vinst och fyra förluster och 12–35 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wings Arlanda har två vinster och tre förluster och 14–18 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Hammarby J20 på nionde plats i tabellen, medan Wings Arlanda är på sjätte plats.

Lördag 10 februari spelar Hammarby J20 borta mot Sollentuna 17.45 och Wings Arlanda mot Nacka borta 15.00 i Nacka Ishall.