Jonstorps IF Ishf förlorade mot Åseda
Hockeytvåan

Zöllner och Zöllner matchvinnare för Åseda mot Jonstorp

Först kvitterade Andreas Zöllner i slutminuterna och sen avgjorde Adam Zöllner i förlängningen. Segerresultatet blev därmed 6-5 (2-3, 1-2, 2-0, 1-0) för Åseda mot Åseda i Hockeytvåan södra vår herr.

Adam Zöllner blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål 4.12 in i förlängningen.

Jonstorp var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Även i andra perioden var det Jonstorp som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Åseda reducerade igen efter 5.31 i tredje perioden genom Eric Henriksson framspelad av Michael Sjölin.

Laget kvitterade till 5-5 med 42 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Andreas Zöllner assisterad av Kalle Holmberg.

I förlängningen tog det 4.12 innan Åseda också avgjorde till 5-6. Stor matchhjälte blev Adam Zöllner, på pass av Eric Henriksson och Michael Sjölin.

Jonatan Lindstedt och Emil Sahlin gjorde två mål och två assist var för Jonstorp. Andreas Zöllner gjorde två mål för Åseda och spelade fram till ett mål, Adam Zöllner stod för tre poäng, varav ett mål och Eric Henriksson gjorde ett mål och två assist för Åseda.

Det här var Jonstorps andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Åsedas tredje uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Åseda nu ligger på femte plats. Jonstorp leder fortfarande serien, två poäng före Hanhals Kings. Så sent som den 1 februari låg Åseda på nionde plats i tabellen.

I nästa match, onsdag 7 februari 19.00, har Jonstorp Olofström borta i HBM Arena, medan Åseda spelar hemma mot Gislaved.