Enköpings SK förlorade mot Clemensnäs HC

Clemensnäs fina svit håller i sig efter 5-3 mot Enköping

Clemensnäs är svårslaget i Vårettan norra herr. Mot Enköping borta i Bahcohallen på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 5-3 (1-2, 2-0, 2-1) och har nu fyra segrar i rad.

Enköping startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 50 sekunder slog Mattias Eklund till framspelad av Lucas Lagerstedt och Maximilian Popovic.

Clemensnäs kvitterade till 1-1 efter 7.57, när Alexander Bodén slog till på pass av Ludvig Warg och Liam Nilsson.

Enköping tog ledningen på nytt efter 13.41, när August Sandell fick träff assisterad av Viktor Jakobsson och Alexander Starck.

Efter 4.47 i andra perioden nätade Oliver Kempainen, framspelad av Pontus Burström och Philip Törmä och kvitterade för Clemensnäs.

Liam Nilsson gjorde dessutom 2-3 efter 18.41 på pass av Oliver Kempainen och Pontus Burström.

Clemensnäs gjorde 2-4 genom Ludvig Warg efter 8.57 i tredje perioden.

Edwin Günther reducerade dock för Enköping med bara fyra minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Clemensnäs kunde dock avgöra till 3-5 med 1.16 kvar av matchen genom Liam Nilsson.

Clemensnäs Liam Nilsson stod för fyra poäng, varav två mål och Ludvig Warg gjorde ett mål och två assist.

Enköping stannar därmed på sjätte plats, och Clemensnäs på andra plats, i tabellen.

I nästa match möter Enköping Surahammar hemma och Clemensnäs möter Falu IF hemma. Båda matcherna spelas lördag 10 februari 16.00.