Mjölby förlorade mot Borås
Hockeyettan

Borås fina svit håller i sig efter 3-0 mot Mjölby

Det går fortsatt bra för Borås i Vårettan södra herr. På söndagen mötte laget Mjölby i ProTrain Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Mjölby blev 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

Borås tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Niki Koskinen assisterad av Elias Elomaa och Jesper Ahlgren. Efter 5.17 i andra perioden nätade Niko Ahoniemi, på pass av Elias Elomaa och Jesper Ahlgren och gjorde 0-2. Borås gjorde också 0-3 genom Niko Ahoniemi framspelad av Jesper Ahlgren och Elias Elomaa efter 16.17 i tredje perioden. 0-3-målet blev matchens sista.

Borås Elias Elomaa hade tre assists och Jesper Ahlgren hade tre assists.

Resultatet innebär att Mjölby ligger kvar på åttonde plats och Borås på andra plats i tabellen.

I nästa match möter Mjölby Huddinge borta och Borås möter Segeltorp hemma. Båda matcherna spelas onsdag 7 februari 19.00.