BIK Karlskoga J20 vann mot Strömsbro IF
J20 Region

Målfest när BIK Karlskoga J20 krossade Strömsbro i Nobelhallen

BIK Karlskoga J20 hade inga problem med Strömsbro i J20 Region väst herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (3-0, 1-0, 3-1).

– En bra insats i första och tredje, sjönk lite i passningstempo under den andra perioden vilket släppte in Strömsbro lite i matchen. Vi är dock nöjda med dagens prestation och 3 poäng, kommenterade BIK Karlskoga J20:s tränare Björn Östlund.

Strömsbros tränare Rasmus Martinsson tyckte till om matchen:

– Inget att tillägga.

I och med detta har BIK Karlskoga J20 hela fem raka segrar i J20 Region väst herr.

BIK Karlskoga J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Max Käll, Malte Carlsson och Emil Niclasson. Efter 12.46 i andra perioden nätade Anton Edström, på pass av Ludwig Sundström och Rasmus Larsson och gjorde 4-0. BIK Karlskoga J20 stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4-0 till 7-0 på bara 5.11.

Filip Söderlund reducerade förvisso, men närmare än 7-1 kom inte Strömsbro. BIK Karlskoga J20 tog därmed en stabil seger.

Ludwig Sundström gjorde ett mål för BIK Karlskoga J20 och två målgivande passningar.

Med tre omgångar kvar är BIK Karlskoga J20 klara seriesegrare, och Strömsbro är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 10 februari, har BIK Karlskoga J20 Hudiksvall borta i Holmen Center 12.00, medan Strömsbro spelar hemma mot Malung 16.30.